Abstract creativity concept: group of tin metal cans with color paint dye

Opšte

U Sklopu kompanije posjedujemo i trgovinu boja i lakova koja se nalazi 50 metara od semafora ka Igalu.Nudimo vam veiliki asortimanom proizvoda I prateće opreme sledećih proizvođača HELIOS ,Slovenija; MOBIHEL,Slovenija; JUB,Slovenija;CRVENA ZVEZDA,Srbija; IZOMAT; KISA i mnogi drugi. Opsluženi smo i Heliosovim auto-programom koji je jedini u Crnoj Gori.

U PONUDI IMAMO:

Boje zidova u Vašem domu mogu poboljšati kvalitetu življenja i promijeniti vaše raspoloženje!

Prema kromoterapiji, disciplini koja se bavi proučavanjem uticaja boja na organizam, boje su istinski lijekovi. Mogu ublažiti bol i smiriti upale, uspostaviti ravnotežu funkcija brojnih organa i pozitivno utjecati na psihu. Dodjite kod nas i naše osoblje će vam pomoći pri odabiru boja.

Boje i lakovi

NOVO U PONUDI - DYNA COAT

U trgovini Boja i lakova Megatron možete pronaći novi brend auto-boja DYNA COAT. Dynacoat je internacionalni brend u auto industriji boja za reparaciju nastao u Holandijii i to od AKZO NOBEL-a, najvećeg proizvođača boja na svetu, dobro poznatog po svom premijum Sikkens brendu. Pridruživanjem Dynacoat timu, dobijate konstantnu podršku profesionalaca pored asortimana na koji možete da se oslonite.  Cijena ovog proizvoda je pristupačnije nego ranije i u rangu je sa Heliosovim auto-bojama.

Sve informacije možete dobiti na broj: +382 69 178 264

Boje i lakovi