UKRATKO O KOMPANIJI

Kompanija MEGATRON osnovana je 01.12.1989. godine I jedno je od najstarijih registrovanih preduzeća u Herceg Novom. Osnivači I vlasnici firme su porodica Šakotić, koja od trenutka osnivanja posluje po istim principima, u cilju očuvanja I nastavka tradicije ove firme a koja predstavlja kvalitet I zakonitost u pružanju usluga iz domena iste.

Megatron se bavi projektovanjem, izvođenjem radova, vršenjem stručnog nadzora, konsaltingom I inženjeringom u građevinarstvu. Firma se bavi I pružanjem intelektualnih usluga iz oblasti prava I građevine, tako da na jednom mjestu možete dobiti  kompletnu uslugu od izrade projektne dokumentacije idejnih I glavnih projekata, pribavljanja građevinske dozvole, I izvođenja grubih građevinskih I zanatskih radova.

Sjedište firme zajedno sa projektnim biroom nalazi se u objektu poslovnog centra “Topla” koji smo izgradili 1997 godine…

Dobar poslovni odnos sa investicionim bankama, te ulaganje iz sopstvenih izvora čini osnovni preduslov da se ovo privredno društvo razvija iz godine u godinu, te ga isto, svakako, čini sigurnim partnerom.

MISIJA

Pozitivna energija i dobro sihnronizovan tim, kao i uvođenje novih tehnoloških sistema u oblasti građevinarstva , te  konstantan  i stabilan razvoj u daljem periodu omogućiće nam zauzimanje jedne od liderskih pozicija u oblasti građevinarstva i usluga.

Obezbjediti svim svojim korisnicima usluge i proizvode koji će uvijek biti visokog kvaliteta.

Stvaranje modernog, savremenog menadžmenta koji će biti u stanju da odgovori složenim zahtevima tržišta u dužem vremenskom periodu.

VIZIJA

Postati jedan od vodećih izvođača građevinskih radova u visokogradnji prepoznatljivog kvaliteta na tržištu.
Zauzeti značajno mesto u oblasti trgovine građevinskim materijalom.  Sastavni dio naše misije je obezbjeđenje poslovnog kontinuiteta kroz razvoj i kretanje postojećih i novih usluga i proizvoda iz oblasti građevine. Prenošenje stečenih znanja i iskustva na buduće poslovne partnere i korisnike.

MENADŽMENT

Dragan Šakotić

Izvršni direktor

phone  +382 67 312 414
mail   [email protected]

Mišo Šakotić

Tehnički odsjek

phone  +382 69 178 263
mail  [email protected]

Dobrila Šakotić

Pravne usluge

phone  +382 67 201 603
mail  [email protected]

Ana Šakotić-Milinić dia

Projektni biro

phone  +382 67 356 341
mail  [email protected]

Ivana Šeparović

Stručno lice za zastitu i zdravlje na radu 

phone  +382 69 178 273
mail  [email protected]

Danica Šakotić

Odsjek marketinga i prodaja nekretnina

phone  +382 67 008 282
mail  [email protected]