Đenovići

Opis projekta

Lokacija:   Đenovići, 31000 Herceg Novi
Spratnost objekta: Po+P+3 (podrum+prizemlje+3 sprata)
Bruto površina: 1750m2
Godina izgradnje:   2015/2016
Projektant i izvođač:   MEGATRON D.O.O.

Kontakt: Danica Šakotić

phone+382 67 008 282
mail[email protected]

Detaljnije

Naselje Đenovići nalaze se na teritoriji Opštine Herceg Novi, smještene u idiličnom pejzažu Bokokotorskog zaliva  u zagrljaju planine Orjen. Udaljenost od gradskog centra iznosi 8km, od Tivta  20km, Kotora  40km. Najbliži aerodromi udaljeni su na svega 20km Tivatski I 25km Ćilipi. U blizini se nalaze I luke Herceg Novi I Zelenika kao I marina za mega jahte Porto Montenegro u Tivtu.

Lokacija se nalazi na udaljenosti cca 70m od morske obale, u trećem nizu objekata uz more. U neposrednoj blizini nalaze se uređene plaže, restorani I kafei…

Objekat je spratnosti Po+P+3 (podrum+prizemlje+3 sprata), stambenog karaktera. Etaža podruma namjenjena je za garažiranje I kao takva smještena je ispod kote terena najvećim dijelon svog volumena. Ostale nadzemne etaže su stambenog karaktera organizovane tako da je na svakoj smješteno po 4 stambene jedinice. Stambene jedinice organizovane su kao jednosobni I dvosobni stanovi. Svaki stan ima balkon. Stanovi su opremljeni sa klima jedinicom,antenskim prikljuckom za prijem satelitskih I zemaljskih TV kanala, kablovskim razvodom I tv priključnicama. Svaka stambena jedinica ima obezbjeđeno parking mjesto na parceli.